Astrit Lulushi’s Blog

15 Mars, 2012

Trajtimi i sindromës WRS me transplantim organesh

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës, Miami

Angela, 6 vjeç, vuan nga sindroma Wolcott-Rallison,  sëmundje e rrallë por vdekjeprurëse. Shumë lehtë, ajo mund të mos ishte. Por sot Anxhela duket e qeshur, e shkathët e me teka, si çdo fëmijë normal. Pamja e jashtme nuk tregon aspak se mjeket kanë kryer ristrukturim të plote të barkut, i cili brenda përmban 4 organe të transplantuara – pankreas, mëlçi dhe 2 veshkat. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.