Astrit Lulushi’s Blog

19 Prill, 2012

Aktori Ryan O’Neal në luftë me kancerin

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Aktori Ryan O’Neal thotë se ka kancer në prostat. Kanceri ndodhet në fazën e dytë dhe jo në fazën e katërt, siç ishte njoftuar nga revista People.

(more…)

17 Gusht, 2010

Fëmijët; sa më pak TV, aq më të ditur

Filed under: Kulture,Psikologji,sociologji — astritlulushi @ 1:55 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Sipas një studimi në fushën e arsimit parashkollor, fëmijët e mitur që shpenzojnë shumë orë përpara televizorit, kur rriten e shkojnë në shkollë, tek ata vihen re probleme në sjellje dhe dobësi në lëndë të ndryshme. Fëmijët të cilët kalojnë shumë kohë duke parë televizor mund të vuajnë pasoja negative dhe afatgjate. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.