Astrit Lulushi’s Blog

Mars 21, 2012

Aspirina dhe lufta kundër kancerit

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Aspirina është ilaçi më i përgjithshëm. Marrja e saj është kthyer në një rit të përditshëm.

(more…)

Advertisements

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.