Astrit Lulushi’s Blog

7 Maj, 2012

Lloji i ushqimit dhe oreksi

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shpesh njerëzit ndjehen të uritur edhe pse sapo kanë mbaruar së ngrëni – dhe pyesin ‘pse?’ (more…)

6 Janar, 2009

Anoreksia, çrregullim psikik


anoerxiaRreth 10 milionë  gra e 1 milionë burra në Shtetet e Bashkuara vuajnë nga anoreksia, që shkaktohet nga gjendja psikike. Megjithëse ky çrregullim vihet re më shumë në vendet e zhvilluara, edhe njerëzit në vendet në zhvillim vuajnë prej tij. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.