Astrit Lulushi’s Blog

15 Shkurt, 2012

‘Të djathtë’ & ‘Të majtë’

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Thuhet se njeriu si qenie e arsyeshme, thith informacionin, e peshon me kujdes, dhe merr një vendim. Por sa e vërtetë është kjo? Sepse gjatë dekadave të fundit, shkencëtarët kanë treguar se ekzistojnë shumë faktorë të ndryshëm – të brendshëm e të jashtëm – që ndikojnë në mënyrën se si njeriu mendon, ndjen, komunikon, merr vendime në çdo çast.

(more…)

Blog te WordPress.com.