Astrit Lulushi’s Blog

20 Tetor, 2009

Gripi dhe larja e duarve

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 2:21 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

larjeduarshLarja e duarve me ujë e sapun është mënyra më e lehtë, por edhe më e rëndësishme për të parandaluar përhapjen e gripit. Shpesh, gjatë rrjedhës dinamike të ditës, kjo strategji e thjeshtë harrohet. Atëherë, cila është mënyra më e mirë për t’u kujtuar njerëzve që të lajnë duart? (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.