Astrit Lulushi’s Blog

Maj 2, 2012

Vitaminat shtesë dhe Kanceri

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri tregon se nëse merrni shtojca dietike me shpresë për të shmangur kancerin – ju mund jeni duke humbur paratë tuaja.

(more…)

Reklama

Prill 14, 2011

Vlerat e vitaminave shtesë

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Gjithnjë e më shumë njerëz marrin çdo mëngjes vitamina shtesë.  Por a përfiton shëndeti nga këto shtesa?
(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.