Astrit Lulushi’s Blog

1 Janar, 2013

Teknologji – dy rekorde në skaje të kundërta

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shkenca dhe Teknologjia shënuan disa arritje në vitin 2012, edhe në sajë të njerëzve të gatshëm për të rrezikuar jetën dhe shëndetin e tyre. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.