Astrit Lulushi’s Blog

8 Maj, 2012

Zinku dhe të ftohurit e zakonshëm

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Të rriturit preken nga të ftohuri e zakonhëm 3 deri 4 herë në vit – fëmijët deri në 10 herë.  (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.