Astrit Lulushi’s Blog

22 Shkurt, 2013

Dëgjimi dhe Dyslexia, zbulohet një bio-marker

Filed under: Kulture,Mjekesi,Neurologji,Shkence — astritlulushi @ 4:50 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

coverMë shumë se 10 për qind e fëmijëve vuajnë nga Dyslexia, çrregullim që përmbledh numër paaftësish – pa lidhje me inteligjencën – që e bëjnë të mësuarit për të lexuar një luftë të vështirë. (more…)

Blog te WordPress.com.