Astrit Lulushi’s Blog

3 Maj, 2012

ReWalk, pajisje për paraplegjikët

Filed under: Uncategorized — astritlulushi @ 8:01 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Gati 250.000 amerikanë jetojnë me një dëmtim të shtyllës kurrizore dhe më shumë se 50 për qind e tyre humbasin përdorimin e këmbëve apo krahëve si pasojë e këtyre dëmtimeve.

(more…)

Blog te WordPress.com.